WOOD-LAB | wood-lab
wood-lab meubel en interieur ontwerp en uitwerking in eigen productie atelier
meubel ontwerp interieur dressing keuken maatwerk design wood-lab kitchen design woodlab
15790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15790,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
logo rond jpeg .be

Wood-Lab bestaat uit 2 interieur architecten Koen Van Ham en Matthieu Gysen. Koen heeft reeds 11 jaar ervaring in ontwerp en productie van meubilair en houtwerk, met een extra opleiding als meubelontwerper. Matthieu heeft eveneens 11 jaar ervaring in ontwerp van design keukens en interieur concepten, met een extra opleiding Management in Nederland.

 

Samen verzorgen ze het ontwerp voor uw project ,van meubilair tot een volledig interieur met aansluitend de volledige productie van uw wensen, in hun eigen atelier. Het volledige project wordt van A tot Z voorzien door Koen en Matthieu. We verwerken in onze projecten alle materialen zoals massief hout, fineer, laminaat , lakwerk , marmers , granieten enz.

Door zelf de volledige productie in handen te nemen, is alles mogelijk en werken wij niet met standaard maatvoering. Ook kunnen we hierdoor voor alle budgetten een fantastisch resultaat bereiken.

 

Alles is mogelijk en Wood-Lab gaat geen uitdaging uit de weg.

 

Wenst u een afspraak? U kan ons altijd contacteren, dan komen we graag even langs. Dit kan ‘s avonds en zelfs op zondagen.